Leden 2012

Ceny za soutěž .. ♥

8. ledna 2012 v 20:20
Tady jsou ceny pro výherkyně soutěže ''Kdo je to '' .... byla to Ashley Tisdale ...
Tady je diplom pro selena--kiki.blog.cz
Tady je další diplom pro ash-news


Snad se vám líbí ♥

Kdo je to ? ♥

7. ledna 2012 v 9:50
Táák je tu taková soutěž ''Kdo je to ?'' Kdo uhodne vyhrává diplom (první tři) kdo to uhodne at napíše ským chce diplom :)) Můžem začít ..

New dess .. na přání ♥

5. ledna 2012 v 20:10
imagebam.com
Udělala jsem nový dess .. Konecně jsem přišla na to jak se tam dává ten sníh takže ho tam máte snad se vám to trošku blog oživí no kdyby ho někdo chtěl tak :
blog
heslo
Napište předem do komentářů kdo si ho bere :))

Ceny pro http://dva-zamilovani.blog.cz/ ♥

5. ledna 2012 v 18:40 Bleskovky a Diplomy
Udělala jsem diplom a puzzle pro http://dva-zamilovani.blog.cz/ za soutěž nejvíce napsaných komentářů . Doufám že se ti úpravy budou líbit :

Diplom (klikni pro zvětšení)
imagebam.com

Puzzle (klini pro zvětšení)
imagebam.com
Snad se ti ceny líbili doufám že se zapojíš i do dalších soutěží na tom to blogu :))

Malá soutěž o ceny ♥

3. ledna 2012 v 16:10
Připravila jsem pro vás takovou malou soutěž .
Kdo napíše nejvíce komentářů tady do toho článku tak vyhráva puzzle s osobou o které má blog a k tomu diplom ;))

Bridgit - desing na přání 02 ♥

2. ledna 2012 v 15:49 Katalog designů
imagebam.com
Tak mám tu nový dess neni moc hezký ..
Ale už vim jak se tam dávaj Brushy takže příště bude nejlepší ♥
Kdo by ho chtěl tak na email : terikperik@seznam.cz
blog
heslo
Prosím napište do komentářů kdo si ho bere ;)


New dess .. fotky na přání ♥

2. ledna 2012 v 14:00
Bridgit Mendler
Ahojky.. Promin te že jsem tu až ted .
Vážně moc vám děkuju za nádhernou návštěvnost 145 lidí .
Tak já jdu na nový dess . Prosím pošlete do komentářů odkaz na nějaké fotky první kdo
pošle tak stěma fotkama udělám dess . PROSÍM POŠLETE NĚJAKÉ FOTKY !! ♥


Bridgit - filmografie ♥

1. ledna 2012 v 15:30 Její filmy
Jako herečka
2011 -Beverly Hills Chihuahua 2 role: Appoline
2011 -Good Luck Charlie: The Movie role: Teddy Duncan
2011 -Lemonade Mouth role: Olivia
2010 -Hodně štěstí, Charlie (Good Luck Charlie) role: Teddy Duncan
2010 -Kari-gurashi no Arietti role: Arrietty(voice: English version)
2009 -Alvin a Chipmunkové 2 (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel) role: Becca
2009 -J.O.N.A.S! role: Penny
2009 -Jonas role: Penny
2009 -Šéfe, jsem v tom ! (Labor Pains) role: Emma Clayhill
2008 -Dívčí parta (Clique, The) role: Kristen Gregory
2007 -Alice vzhůru nohama (Alice Upside Down) role: Pamela
2007 -Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role: Juliet Van Heusen / Juliet Van Husen
2006 -Bone: The Great Cow Race role: Thorn(voice)
2004 -The Legend of Buddha
1963 -"General Hospital" role: Lulu's Dream Daughter
Jako skladatelka
2010 -Hodně štěstí, Charlie (Good Luck Charlie)
2007 -Alice vzhůru nohama (Alice Upside Down)




Wizards vs. Everything Juliet je zpět ♥

1. ledna 2012 v 14:59 Kouzelníci z Waverly
Našla jsem stills k dílu Wizards vs. Everything . Naší drahou Juliet (Bridgit) tam zase uvidíme vrátí se zpět zase jako mladá .. Koukněte se na fotky :
PS: Už se nemůžu dočkat


GLC - Photo Halloween ♥

1. ledna 2012 v 14:50 Hodně štěstí charlie
Našla jsem stills k dílu hodně štěstí Charlie Halloween :

Reklamy SEM ♥

1. ledna 2012 v 14:40 Reklamy
Uplně zapoměla na jeden důležitý článek a to na reklamy takže prosím
reklamy pište jen sem do tady toho článku !!
Když napíšete jinam tak ignoruju ..!!!
PS: Kdo by chtěl něco napsat do reklam a nevěděl kde jsou tak v rubrikách ..

''How to believe'' - Počet shlédnutí ♥

1. ledna 2012 v 14:30 Videoklipy
Bridgit Mendler - How To Believe
Videoclip ''How to believe'' má 1 005 820 shlédnutí .
Videoclip se Bridgit moc povedl tak se můžete na něj kouknout tady :





Otázky , odpovědi a komentáře ♥

1. ledna 2012 v 14:09
teddyTento článek jsem nazvala ''Otázky,odpovědi a komentáře '' ,protože vy se mně můžete ptát na co budete chtít třeba něco ohledně blogu nebo tak a já vám na to budu pravdivě odpovídat na váš blog takže je to také šance mít dost komentářů odemně na blogu . Maximálně se mě můžete zeptat na 5 otázek a já vám pak 5x odpovím na blog .. Tak můžeme začít ;))
Prosím néé moc osobní !!